Autófényezés mesterfokon!

Kapcsolat: 06 20 622 50 02
ÁR: 55.000 Ft +ÁFA-tól  / GÉPJÁRMŰ ELEM
Fényezőműhelyünk Burntwood vízbázisú festékre is alkalmazható fújófejes, hőkamrás fényezőkamrával (angol) felszerelt, mely lehetővé teszi a tökéletes, gyári minőségű fényezés elérését. Kiváló minőségű fényezőkamránk mellett a több mint 40 éves szakmai múlttal rendelkező szakemberek végzik a fényezési munkálatokat.

A festékek színének beállítására számítógépes színkeverés is rendelkezésre áll, így tudjuk biztosítani, hogy amikor csak egy-egy elem kerül fényezésre, színeltérés nem keletkezik a gépkocsi többi eleméhez képest. Szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek a gépkocsi fényezés megfelelő előkészítésére, valamint a magas színvonalú technikai és segédanyag felszereléssel a tökéletes fényezési kivitelezésére.
Kizárólag kiváló minőségű, prémium kategóriájú anyagokat alkalmazunk festékek, segédanyagok, lakkok tekintetében is.

A több éves tapasztalatunkkal nem csak régi fényét adjuk vissza autójának, hanem újjávarázsoljuk azt, fényezési minőségünket a lefújt elemek fényezési mérése után megállapított gyári értékek is híven tükrözik.

Autófényezési eljárás során alkalmazott anyagok, technikai háttér:
  • Burntwood vízbázisú festékre is alkalmazható levegős fújófejes fényezőkamra (angol)
  • A festékbázishoz keverőgéppel, illetve gyári számítógépes adatbázissal rendelkezünk, mely 60.000 féle színárnyalatra képes
  • Kemikális segédanyagok -3M-Teroson-Body-Makra termékek
  • Fújópisztolyaink Sata-Dewilbiss márkájúak
  • A kéziszerszámok Festo gyártmányúak
  • Dupont vízbázisú festékrendszer
Autófényezés munkafolyamata:
A karosszéria lakatostól tökéletesen előkészített gépkocsin, illetve azok elemein a fényező elindítja az előkészítési folyamatokat. Megkezdi a fényezendő felület alapozását, mely után a felület kiegyenlítése történik kittel. Amint az alap készen van, következik a fillerezés, az a közbenső réteg felhordása a kittre. Egyenetlenség esetén vonalba állítja, azaz a felületet síkba csiszolja a szakember, színbeazonosítás és lekeverés után az autó elemeinek fényezése történik.
 
55 000 Ft + Áfa / gépjármű elem
Előfordulhat egyedi eset, és árajánlat készítés, ezért kérjük, és javasoljuk, keresse fel műhelyünket, hiszen pontos árajánlatot megtekintés után tud szakemberünk adni. 

Szolgáltatásaink

Mert közlekedni csak kifogástalan állapotú gépjárművel biztonságos!

Karosszéria javítás
Karosszéria javítás

Cégünk 20 éve végez minőségi karosszéria javításokat, technikai és műszaki felszereltségünk lehetővé teszi, hogy minden autótípust, valamint kis- közép és nagy javításokat végezhessünk a sérült gépjárműveken

Autófényezés
Autófényezés

Fényezőműhelyünk Burntwood vízbázisú festékre is alkalmazható fújófejes, hőkamrás fényezőkamrával (angol) felszerelt, mely lehetővé teszi a tökéletes, gyári minőségű fényezés elérését.

Biztosítási ügyintézés
Biztosítási ügyintézés

Teljes körű biztosítási ügyintézést nyújtunk az összes biztosító együttműködésével, a minőségi javítási munkálatokat a biztosítók ellenőrzése mellett végezzük.

Műszaki vizsgáztatás
Műszaki vizsgáztatás

Helyben végzett műszaki vizsgáztatással várjuk régi és új ügyfeleinket.

Eredetiség vizsga
Eredetiség vizsga

A gépjármű eredetiség vizsga azzal a céllal került bevezetésére, hogy a kétes eredetű gépjárműveket ne engedjék forgalomba.

Gumiszerelés, centrirozás
Gumiszerelés, centrirozás

Autószervizünkben gumiszereléssel, centrírozással is várjuk ügyfeleinket.

Bérautó, csereautó
Bérautó, csereautó

Autótörés esetén, ha a sérült gépjárművet szervizünkben javíttatja a javítási idejére díjmentesen csereautót is biztosítunk, ezzel is az Ön kényelmét szolgáljuk.

Általános szervizmunkák
Általános szervizmunkák

Márka független autószervizünkben teljes körű autószerviz szolgáltatásokkal várjuk megrendelőinket.

Állapotfelmérés
Állapotfelmérés

Akár vásárlás előtt áll, akár már meglévő autójának vállaljuk teljes körű átvizsgálását. Állapotlapot az átvizsgálás végén elviheti.

NON-STOP autómentés
NON-STOP autómentés

Autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Munkatársunk készséggel áll rendelkezésére, a helyszín pontos megadásával, konkrét árakkal, precíz kiszolgálással segít Önnek.

AutoLux ©2017 Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: Borbély Péter