Teljes körű biztosítási ügyintézés!

Teljes körű biztosítási ügyintézést nyújtunk az összes biztosító együttműködésével, a minőségi javítási munkálatokat a biztosítók ellenőrzése mellett végezzük.
A közel 20 éves kiváló biztosítói kapcsolatunk eredményeképpen a kárfelvétel és biztosítási ügyintézés gyors és gördülékeny. Kárszakértőinkkel mobil kapcsolatban állunk, így kárfelvételi igényeinket azonnal, vagy rövid határidőre vállalják. Szakmai szakértelmük, többéves kárfelvételi tapasztalataikkal nagymértékben hozzájárulnak a biztosítási kárügyintézés folyamatának felgyorsításához. Cégünk minden szükséges dokumentációval rendelkezik, emellett munkatársaink hozzáértő munkáját adják az ügymenethez.

Biztosítói töréskárok ügyintézésekor, a teljes körű gépjármű kárügyintézés során Önnek nincs teendője, cégünk a kárfelvételtől – a biztosítói kapcsolattartáson és egyeztetésen át minden adminisztratív feladatot elvégez. Önnek nem kell a biztosítóba befáradni, és egyeztetni velük a káreseménnyel kapcsolatban.

Ügyintézéshez szükséges dokumentumok:
-      baleseti bejelentő (kötelezős, -KGFB esetén, - azaz, ha Önnek okozták a kárt)
-      kárbejelentő (itt helyben segítünk kitölteni)
-      forgalmi engedély másolata
-      vezetői engedély másolata (amennyiben nem parkolt a gépkocsija)
-      törzskönyv másolata, vagy a hitelező bank neve (banki meghatalmazás lekérését is cégünk vállalja)
-      meghatalmazás a biztosítási ügyintézéshez (tulajdonos által kitöltött, aláírt)

Cascos biztosítások ügyintézésénél akár az önrész elengedésével vállaljuk a javítást és biztosítási adminisztratív feladatokat.
Természetesen cég tulajdonában álló gépkocsik biztosító ügyintézését is vállaljuk, ilyenkor aláírási címpéldány másolatára is szükség van.

A biztosító ügyintézés folyamata A-tól Z-ig:

A kárbejelentő dokumentációk kitöltése után megtörténik az adott biztosítóhoz történő kárbejelentés. Mivel cégünk napi kapcsolatban áll minden biztosítóval, így a kárszakértők rövid határidőn belül jelentkeznek műhelyünkben, és munkatársunk segítségével megtörténik a kárfelmérés. (gépkocsi állapota, sérülései, adatai rögzítésre kerülnek, illetve a gépjárműről fotók is készülnek), elkészül a kárfelvételi jegyzőkönyv. Ez az a dokumentum, amely alapján végezhetjük a gépjármű javítását.

A kárfelvétel után megkezdhetjük az autó megbontását, és a szükséges alkatrészek beszerzését. Amennyiben a megbontás után még további sérüléseket találunk, úgy pótszemlét kérhetünk az autóra, melyet a biztosító az alapkárhoz csatol.

A háttérben, azaz a biztosítóban e közben a jogalap, casco esetén a fedezet elbírálása történik. Szükség esetén a sérült gépjárműveket, illetve a baleset helyszínét is felkereshetik ellenőrzés, illetve jogalap megállapítása céljából a biztosító szakemberei, szakértői.
A gépkocsi sérüléseinek mértékétől függően előfordulhat, hogy az autó gazdaságos javításának megállapítása is szükségessé válik, vagy javítási határérték megállapítására is sor kerülhet. Nagyobb sérülések esetén, vagy az életkorától függően akár totálkár rendezést is előírhat a biztosító.

Cégünk mindig az ügyfelek igényeit tartja szem előtt, azt, hogy sérült gépjárműveiket az eredeti (baleseti előtti) állapotba hozza, így tehát kisebb, de akár totálkár, illetve javítási határértéken lévő gépkocsik javítását is vállaljuk.
A karosszéria és fényezési munkálatok – esetlegesen szükségessé vált mechanikai javítások mellett az alkatrészek beérkezésével a gépjárművet újszerűvé varázsoljuk.

Teljes körű biztosítási ügyintézésünk kiterjed:
-      Karambolos autók kárfelvétele – gépkocsi javítása
-      Totálkár ügyintézés
-      Szélvédőkár ügyintézés és csere
-      Cascos és kötelezős károk rendezése
-      Banki meghatalmazások lekérése
-      Jogalapi információk beszerzése
-      Biztosítói számlázás

Amennyiben a kárfelvétel után a javítást nem rendeli meg, úgy a kárfelvételi, ügyintézési díjunk: br. 20 000 Ft.

Szolgáltatásaink

Mert közlekedni csak kifogástalan állapotú gépjárművel biztonságos!

Karosszéria javítás
Karosszéria javítás

Cégünk 20 éve végez minőségi karosszéria javításokat, technikai és műszaki felszereltségünk lehetővé teszi, hogy minden autótípust, valamint kis- közép és nagy javításokat végezhessünk a sérült gépjárműveken

Autófényezés
Autófényezés

Fényezőműhelyünk Burntwood vízbázisú festékre is alkalmazható fújófejes, hőkamrás fényezőkamrával (angol) felszerelt, mely lehetővé teszi a tökéletes, gyári minőségű fényezés elérését.

Biztosítási ügyintézés
Biztosítási ügyintézés

Teljes körű biztosítási ügyintézést nyújtunk az összes biztosító együttműködésével, a minőségi javítási munkálatokat a biztosítók ellenőrzése mellett végezzük.

Műszaki vizsgáztatás
Műszaki vizsgáztatás

Helyben végzett műszaki vizsgáztatással várjuk régi és új ügyfeleinket.

Eredetiség vizsga
Eredetiség vizsga

A gépjármű eredetiség vizsga azzal a céllal került bevezetésére, hogy a kétes eredetű gépjárműveket ne engedjék forgalomba.

Gumiszerelés, centrirozás
Gumiszerelés, centrirozás

Autószervizünkben gumiszereléssel, centrírozással is várjuk ügyfeleinket.

Bérautó, csereautó
Bérautó, csereautó

Autótörés esetén, ha a sérült gépjárművet szervizünkben javíttatja a javítási idejére díjmentesen csereautót is biztosítunk, ezzel is az Ön kényelmét szolgáljuk.

Általános szervizmunkák
Általános szervizmunkák

Márka független autószervizünkben teljes körű autószerviz szolgáltatásokkal várjuk megrendelőinket.

Állapotfelmérés
Állapotfelmérés

Akár vásárlás előtt áll, akár már meglévő autójának vállaljuk teljes körű átvizsgálását. Állapotlapot az átvizsgálás végén elviheti.

NON-STOP autómentés
NON-STOP autómentés

Autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Munkatársunk készséggel áll rendelkezésére, a helyszín pontos megadásával, konkrét árakkal, precíz kiszolgálással segít Önnek.

AutoLux ©2017 Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: Borbély Péter