Karosszéria javítás  mesterfokon!

Árajánlatért hívja:: 06 20 622 50 02
Cégünk 20 éve végez minőségi karosszéria javításokat, technikai és műszaki felszereltségünk lehetővé teszi, hogy minden autótípust, valamint kis- közép és nagy javításokat végezhessünk a sérült gépjárműveken. Műhelyünkben komplex karosszéria szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket, legyen szó karambolos törésekről, vagy akár csak kisebb karosszéria javításokról.

Karosszéria elemek javítása mindig függ a sérülés mértékétől, előfordul azonban, hogy már csak elemcserével oldható meg a gépkocsi helyreállítása. Gépkocsijának karosszéria alkatrészeihez (a nem biztosító megbízás alapján) az Ön igényeinek megfelelően eredetit, utángyártottat vagy bontottat is beépíthetünk. Biztosításos (kötelező gépjármű felelősség biztosítás- KGFB, és Casco)  esetén viszont a sérült gépjárművekbe a kárfelvételi jegyzőkönyv alapján a biztosító által elfogadott, és egyeztetett alkatrészeket építjük be.

A minőségi javításhoz elengedhetetlen a jó minőségű szerszámok, és eszközök használata. Karosszéria lakatos szakembereink az igen kevés helyen ismert, és alkalmazott úgynevezett. cinezési technikát is alkalmazzák. Ez a technika kiemelt jelentőségű, hiszen nem csak a karosszéria lakatos munkaidejét tudjuk ezzel csökkenteni, - a sérült elemeket nem kell leszerelni, s hamarabb kerülhet át az autófényező részleghez,- hanem azért is, mert a gépkocsi elkészülése után az ún. festék vastagság mérővel a gyári értéket állapíthatjuk meg, azaz gyárival megegyező minőséget garantálunk ezzel a technikai megoldással.

Eszközeinket, technikai felszereltségünket folyamatosan bővítjük, ezzel is növelve a minőségi és professzionális ügyfélkiszolgálást.
Technikai háttér, alkalmazott eszközök és szerszámok, berendezések:
  • BlackHawk húzatópad, ProwerPro dózer egységgel X-188 alsó-felső mérőrendszerrel
  • Car-Spotter több funkciós egyengető pontozógép
  • Argon védőgázas hegesztőgépek
  • BlackHawk karosszéria nyomatók - huzatók 4-10 t-ig
  • Heister műanyag javító és hegesztőgép
  • Fein levegős és elektromos szélvédőkivágó
  • Bosch és Festó kisgépek
  • Béta kéziszerszámok
Karosszéria javítási munkafolyamatok:
A gépjármű átvizsgálása után - természetesen a sérülések mértékétől függően – a karosszéria lakatos szakember megállapítja a javítási folyamatot. Gépkocsi sérült elemeit festéktől megtisztítása, lecsiszolása, car spotter géppel megbontás nélküli horpadás, meghúzás, törés javítása, egyengetése következhet. Amennyiben az egyengetés során a sérülés még látható, cinezéssel dolgozzuk el a fennmaradó hibákat. A tökéletesen eldolgozott karosszéria javítás után kerül át az autó,vagy autó elem a fényező részlegünkbe.

Amint a fényező részlegünk elkészült a fényezéssel,  kerül vissza karosszéria lakatosunkhoz a már hibátlan, lefényezett autó elem(ek) melyet pontosan visszaszerel, visszailleszt a gépkocsira.

Célkitűzésünk, hogy gépkocsiját szakavatott kezekkel gyári minőségben javítsuk, ezért árajánlatunkhoz minden esetben szükséges a gépkocsi, vagy sérült elem megtekintése, szakembereink és cégünk is garanciát árainkra, illetve a minőségi és professzionális javítás elérésére csak szemrevételezés után tudnak biztosítani, hiszen megbontás után bármilyen más javítási igény is felmerülhet, mely módosíthatja az esetlegesen csak fotóról látott árajánlatot. Ezért mindig kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, hogy szakembereinkkel egyeztetni tudjon!

Karosszéria lakatos műhelyünk teljes körű, magas színvonalú kiszolgálással várja Önt, vállaljuk flották karbantartását, egyedi megállapodás alapján.

Szolgáltatásaink

Mert közlekedni csak kifogástalan állapotú gépjárművel biztonságos!

Karosszéria javítás
Karosszéria javítás

Cégünk 20 éve végez minőségi karosszéria javításokat, technikai és műszaki felszereltségünk lehetővé teszi, hogy minden autótípust, valamint kis- közép és nagy javításokat végezhessünk a sérült gépjárműveken

Autófényezés
Autófényezés

Fényezőműhelyünk Burntwood vízbázisú festékre is alkalmazható fújófejes, hőkamrás fényezőkamrával (angol) felszerelt, mely lehetővé teszi a tökéletes, gyári minőségű fényezés elérését.

Biztosítási ügyintézés
Biztosítási ügyintézés

Teljes körű biztosítási ügyintézést nyújtunk az összes biztosító együttműködésével, a minőségi javítási munkálatokat a biztosítók ellenőrzése mellett végezzük.

Műszaki vizsgáztatás
Műszaki vizsgáztatás

Helyben végzett műszaki vizsgáztatással várjuk régi és új ügyfeleinket.

Eredetiség vizsga
Eredetiség vizsga

A gépjármű eredetiség vizsga azzal a céllal került bevezetésére, hogy a kétes eredetű gépjárműveket ne engedjék forgalomba.

Gumiszerelés, centrirozás
Gumiszerelés, centrirozás

Autószervizünkben gumiszereléssel, centrírozással is várjuk ügyfeleinket.

Bérautó, csereautó
Bérautó, csereautó

Autótörés esetén, ha a sérült gépjárművet szervizünkben javíttatja a javítási idejére díjmentesen csereautót is biztosítunk, ezzel is az Ön kényelmét szolgáljuk.

Általános szervizmunkák
Általános szervizmunkák

Márka független autószervizünkben teljes körű autószerviz szolgáltatásokkal várjuk megrendelőinket.

Állapotfelmérés
Állapotfelmérés

Akár vásárlás előtt áll, akár már meglévő autójának vállaljuk teljes körű átvizsgálását. Állapotlapot az átvizsgálás végén elviheti.

NON-STOP autómentés
NON-STOP autómentés

Autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Munkatársunk készséggel áll rendelkezésére, a helyszín pontos megadásával, konkrét árakkal, precíz kiszolgálással segít Önnek.

AutoLux ©2017 Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: Borbély Péter