Rólunk

A Szerviz 1992. márciusában alakult családi vállalkozásként, majd kibővítve Autolux Sedan Kft. néven áll az autósok szolgálatában. Alapító tulajdonosai - egyben aktív dolgozói a társaságnak - felismerték, hogy a piacon maradás feltétele a technikai korszerűsítés, a szolgáltatás bővítése a folyamatos szakmai továbbképzéssel érhető el. Vezető szakemberei több évtizedes gyakorlattal, mesterfokú szakismerettel rendelkeznek. Partnerei meghívására angliai, osztrák, amerikai, németországi szakmai tréningeken, továbbképzéseken bővítették tudásukat, hogy meg tudjanak felelni az egyre nagyobb szakmai elvárásoknak. A modern javítási technológiák elsajátítása mellett különös figyelmet szenteltek az autójavító iparban rohamosan fejlődő számítástechnikának.

A legnagyobb megtiszteltetés számunkra az, ha ügyfeleink a szolgáltatásainkat másoknak ajánlják. A legjobb minőség, rövid vállalási határidő, elfogadható ár - ezt a célt tűzték ki maguk elé. Az elmúlt évek alatt több mint 10.000 darab gépjárművet javítottak a gépkocsi tulajdonosok megelégedésére.

Gazdasági megfontolások figyelembevételével választottuk Vecsést, közel a Ferihegy 2 terminálhoz, a tervezett MO körgyűrű mellett. Rohamosan fejlődő dél-keleti régió, Pest-megyei beruházások soraiban is kiemelkedő, hiszen a reptér közelsége valamint az MO körgyűrű tovább építése az elkerülő új 4-es számú főútvonal már jelentős beruházókat vonzott ide, mint például a Market Central bevásárlóközpont.


Szolgáltatásaink

Mert közlekedni csak kifogástalan állapotú gépjárművel biztonságos!

Karosszéria javítás
Karosszéria javítás

Cégünk 20 éve végez minőségi karosszéria javításokat, technikai és műszaki felszereltségünk lehetővé teszi, hogy minden autótípust, valamint kis- közép és nagy javításokat végezhessünk a sérült gépjárműveken

Autófényezés
Autófényezés

Fényezőműhelyünk Burntwood vízbázisú festékre is alkalmazható fújófejes, hőkamrás fényezőkamrával (angol) felszerelt, mely lehetővé teszi a tökéletes, gyári minőségű fényezés elérését.

Biztosítási ügyintézés
Biztosítási ügyintézés

Teljes körű biztosítási ügyintézést nyújtunk az összes biztosító együttműködésével, a minőségi javítási munkálatokat a biztosítók ellenőrzése mellett végezzük.

Műszaki vizsgáztatás
Műszaki vizsgáztatás

Helyben végzett műszaki vizsgáztatással várjuk régi és új ügyfeleinket.

Eredetiség vizsga
Eredetiség vizsga

A gépjármű eredetiség vizsga azzal a céllal került bevezetésére, hogy a kétes eredetű gépjárműveket ne engedjék forgalomba.

Gumiszerelés, centrirozás
Gumiszerelés, centrirozás

Autószervizünkben gumiszereléssel, centrírozással is várjuk ügyfeleinket.

Bérautó, csereautó
Bérautó, csereautó

Autótörés esetén, ha a sérült gépjárművet szervizünkben javíttatja a javítási idejére díjmentesen csereautót is biztosítunk, ezzel is az Ön kényelmét szolgáljuk.

Általános szervizmunkák
Általános szervizmunkák

Márka független autószervizünkben teljes körű autószerviz szolgáltatásokkal várjuk megrendelőinket.

Állapotfelmérés
Állapotfelmérés

Akár vásárlás előtt áll, akár már meglévő autójának vállaljuk teljes körű átvizsgálását. Állapotlapot az átvizsgálás végén elviheti.

NON-STOP autómentés
NON-STOP autómentés

Autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Munkatársunk készséggel áll rendelkezésére, a helyszín pontos megadásával, konkrét árakkal, precíz kiszolgálással segít Önnek.

AutoLux ©2017 Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: Borbély Péter